Klik Untuk Lihat

Soal Jawab JM5


Soalan 1 :-
Kenapa ada yang merasa lebih lapar ataupun tidak kenyang di sepanjang tempoh pengambilan JDM5?

Jawapan :-
Jus diet mate 5 memberi tenaga, kenyang dan membakar lemak...jika berlaku lapar, itu biasanya kerana pengguna pernah ambik ubat yang ada kimia,..ini typical kesan withdrawal ubat kimia.

Soalan 2 :-
Bagaimana cara mengatasi perkara ini, bolehkah ambil 2 sachet JDM5 dalam sehari?

Jawapan :-
Ya, boleh ambik mate 5 dua kali, yang kali kedua sekitar jam 6 ke 8 malam, atau sabar dan terus puasa kecuali air, supaya feeling kenyang tu hadir secepat mungkin.

Soalan 3 :-
JDM5 ni ada kelulusan KKM tak?

Jawapan :-
Ya, JDM5 ada kelulusan kkm (
MAL08080413TC)

Soalan 4 :-
Boleh tak ambik JMD5 ni semasa dalam pantang atau menyusukan anak?

Jawapan :-
Ya boleh. Ambil air lebih extra 600ml.

Soalan 5 :-
Bagaimana cara pengambilan JMD5 semasa bulan puasa atau semasa berpuasa?

Jawapan :-
Bancuh dan minum semasa sahur.

Soalan 6 :-
Bagaimana JMD5 bertindak menurunkan berat badan anda?

Jawapan:-
JDM bertindak dgn menaktifkan pembakaran lemak (liposis), meningkatkan sel metabolisma, menghalang gula ditukar kepada lemak, memaksimakan gula diguna sebagai sumber tenaga,

Dalam program diet JDM 2 sistem iaitu

i) mengurangkan kalori

ii) membakar lemak diaktifkan secara serentak, di mana ke dua-dua sistem ini menyumbang 50% setiap satu,..dgn mengurangkan 1/2 jumlah makan (kalori) , anda berupaya aktifkan 25% pembakaran lemak dan FATBURNER dlm JDM mampu membakar sejumlah sekurangnya 35% lemak sehari. Anda sekarang secara total mampu membakar lemak pada tahap sekurangnya 60% sehari.

Secara kasar sel-sel badan anda berada ditahap aktif membakar lemak dan mengurangkan berat badan dgn program JDM. Formulasi JDM, berdasarkan pemakanan seimbang yang rendah lemak, protein, kaborhidrat serta tinggi serat fiber, sayur dan buah-buahan. Walaupun pengambilan kalori 1000kcal/sehari sahaja, tiada 'shut down' metabolisma berlaku, sel-sel bekerja pada tahap normal / lebih aktif, ini membolehkan lemak dibakar dan tenaga dijana dari sumber dalaman...

Senarai Harga Produk HPM

SEMENANJUNG MALAYSIA

1 kotak = RM 200 (Bukan ahli)
1 kotak = RM 150 (Ahli)
3 kotak = RM 450 + Keahlian

LANGKAWI, SABAH & SARAWAK

1 kotak = RM 210 (Bukan ahli)
1 kotak = RM 160 (Ahli)
3 kotak = RM 480 + Keahlian

BRUNEI & SINGAPURA

1 kotak = RM 230 (Bukan ahli)
1 kotak = RM 180 (Ahli)
3 kotak = RM 540 + Keahlian

Pembelian sebanyak 3 kotak secara automatik mendapat

=> HARGA PENGEDAR

=> YURAN KEAHLIAN PERCUMA

=> SETIAP PENGHANTARAN PERCUMA